www.alreklama.com(Gossip)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumNoçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje Home1110GalleryKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

Noçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Admin
Admin
Admin

Numri i postimeve : 253
Registration date : 08/08/2008

Noçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje Empty
MesazhTitulli: Noçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje   Noçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje EmptyTue Jul 07, 2009 10:03 pm

Noçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje Adela_12

Njëra nga banoret më të famshme të edicionit të parë të "Big Brother Albania", Noçja, e ka quajtur çiftin e famshëm të edicionit të dytë të shout real, Adelën dhe Bjordin- "çift pa lidhje", shkruan revista "Albaniac". Për më shumë, Noçja ka thënë se është penduar që ka marrë pjesë në “Big Brother”, pasi që nuk ndjehet rehat nga njerëzit përreth saj. Ngjashëm sikurse Adela dhe Bjordi në edicionin e dytë, Noçja dhe Olsi ishin çifti më i famshëm i edicionit të parë të “Big Brother”, mirëpo lidhja e tyre ka marrë fund dhe për këtë ajo fajëson karakterin e Olsit, i cili “është tip neglizhent” dhe njerëzit e tillë ajo i ka bezdi. Për më shumë, Noçja ka thënë se është penduar që ka marrë pjesë në “Big Brother”, pasi që nuk ndjehet rehat nga njerëzit përreth saj. Ngjashëm sikurse Adela dhe Bjordi në edicionin e dytë, Noçja dhe Olsi ishin çifti më i famshëm i edicionit të parë të “Big Brother”, mirëpo lidhja e tyre ka marrë fund dhe për këtë ajo fajëson karakterin e Olsit, i cili “është tip neglizhent” dhe njerëzit e tillë ajo i ka bezdi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.alreklama.com

Noçja: Adela dhe Bjordi çift pa lidhje
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
www.alreklama.com(Gossip) :: GOSSIP :: GOSSIP-
Kërce tek: