Admin Admin
Numri i postimeve : 253 Registration date : 08/08/2008
| Titulli: Britney Spears-Jeta ime e re, me keq se burgu Wed Nov 19, 2008 4:26 pm | |
| Britney Spears ka bere nje deklarate shokuese, ndersa ka pohuar se jeta e saj e re eshte me keq se burgu. 26- vjecarja nuk po mund te pershtatet me stilin e ri te kontrolluar te jeteses, pas ngjarjeve qe nisen me qethjen e kokes dhe pasuan me renie te njepasnjeshme. Ne nje dokumentar ajo ka treguar mes loteve se ne jeten e saj nuk ka pasion apo gezim. “Kam disa dite te mira, pastaj vijne te keqijat. Edhe kur je ne burg mendon se do vije dita qe do te dalesh nje dite. Por ne kete situate ku jam, duket se s’do te mbaroje kurre”, ka thene kengetarja. Britney mendon se ende po pa paguan per zhgenjimin qe percolli tek publiku me qethjen e kokes dhe humbjen e kujdestarise se dy djemve. “I kam gjerat me shume se c’duhet nen kontroll. Nese s’do isha e kufizuar do ndihesha e cliruar. Duket sikur me degjojne, por ne fakt nuk eshte keshtu. Nese ben dicka te gabuar ne punen tende, mund te ecesh perpara, por mua me duhet ta paguaj per nje kohe te gjate. Nuk kam dashur te jem e burgosur, por e lire”, thote kengetarja. | |
|